Hvad er Aerial Yoga?

Lær alt om, hvad aerial yoga er, dets mange fordele og hvordan du kommer i gang!

Fit woman in sportswear smiling while hanging from a hammock while practicing aerial yoga in a studio
Af Ida Moldrup

Stig til vejrs
Forestil dig selv indhyllet i en hængekøje, der blidt svajer i brisen. Aerial yoga giver dig den perfekte mulighed for at hænge ud med stil. Du kan både slappe af, meditere eller blot nyde fornemmelsen af at svæve i luften – eller sigte mod en mere fysisk klasse, der især får din core og overkrop til at arbejde effektivt.

Det er afslapning og bevægelse taget til nye højder!

Aerial yoga som aktivitet og yogaklasse er en unik og spændende form for yoga, der kombinerer traditionelle yogastillinger med elementer fra akrobatik og dans, alt sammen udført i de silkeagtige stofgynger. Den innovative praksis giver deltagerne mulighed for at udforske yoga på en helt ny måde, udfordre tyngdekraften og tilføje en spændende dimension til deres praksis.

Med andre ord, kan du betragte aerial yoga som en invitation til yndefuldt at stige til himmels, hvor du vil opleve en fornemmelse, som er delvist meditativ, delvist Cirque du Soleil og delvist Spider-Man. Det kan være en meditation, en træning, en optræden, eller til tider endda den ret sjove leg; “hvordan vikler jeg mig ud af dette smukke, men forvirrende stof”, alt sammen i ét. Men ud over de gode grin og de legende blikke, er der en dybere magi på spil. Aerial silken er som terapi mod tyngdekraftens ubarmhjertige greb, og mens du snor og drejer dig, vil du opdage muskler, du ikke vidste eksisterede. Det er en sjov, yndefuld og styrkende rejse ind i vægtløshedens rige.

Ved slutningen af aerial klasserne, forlader du silkestoffet med en følelse af at være en superhelt. Så hvis du nogensinde har drømt om at flyve uden at forlade jorden, så kan aerial silken være din billet til Neverland. 🧚‍♂️✨

Kvindelig instruktør og elever som hænger fra loftet i silkehængekøjerne til en Aerial Yoga time i studiet

Hvem kan deltage i aerial yoga klasserne?
Yogaentusiaster, begyndere, fitnesselskere, eventyrlystne, kreative og nysgerrige sjæle. Aerial yoga klasserne tilbyder en fordomsfri zone, hvor alle opfordres til at udforske deres grænser, finde balance og nyde rejsen. Uanset om du kommer for de fysiske fordele, stressaflastning eller den rene glæde ved at flyve, så er du varmt velkommen!

Hos yum stræber vi efter at gøre aerial yoga klasserne tilgængelige for alle, uanset erfaring. Lad være med at holde dig væk af frygt for at du måske ikke ved hvordan man gør! Vi skal nok ta’ din hånd og give dig en fantastisk start på dine aerial yoga eventyr.

Kom godt igang

Så hvorfor ikke sprede dine vinger og give det et forsøg? Uanset om du er på hoved, svinger ud med vennerne eller bare hænger ud i din hængekøje, så lover aerial yoga en skøn og legende oplevelse, der vil efterlade dig med en følelse af at svæve af glæde. Omfavn alt det sjove og lad din yogapraksis få vinger!

Vi tilbyder aerial yoga klasser i vores ugentlige skema og de kan tilgås med drop-in, klippekort eller medlemskab. Klik her for at udforske dine muligheder!

  • Begyndere: Hvis du er ny til aerial silke, anbefaler vi, at du prøver yum’s aerial basics klasser først. I disse klasser byder vi begyndere og nytilkomne velkommen til hængekøjen, og du kan føle dig tryg ved at vide, at du vil blive taget dig godt af. Du vil få mulighed for at teste dine færdigheder i et smooth flow, tilpasset gruppens krav og behov. Du kan også deltage i klasserne hvis du er en mere erfaren udøver, da der også vil blive givet mulighed for fremskridt, men du bør forberede dig på en klasse, der fokuserer på de nyere aerial elevers behov.
  • Alle niveauer: Et andet godt udgangspunkt er yum’s aerial retreat klasser. De er så nærende, at halvdelen sikkert kunne gøre det! Forestil dig selv helt pubbet ind i silke hængende over jorden, hvilende og flydende i en meditativ tilstand… Åh, vi elsker simpelthen de her klasser. De egner sig til alle niveauer og giver dig tid til at gå langsomt, gå i dybden og genoprette systemet. Du skal ikke forvente akrobatiske stunts eller højt tempo. Snarere bør du forberede dig på en stund der fuldt ud genopbygger og forkæler din, sandsynligvis, travle krop og sind.
  • Advanced: Hvis dit niveau er mere avanceret og/eller du føler dig modig og dristig, er det tid til at udfordre tyngdekraften med vores aerial advanced klasser. Disse klasser vil tilbyde flere udfordringer, flere oplevelser på hovedet, flere drejninger og vendinger og til tider et højere tempo. En grundlæggende forståelse af, hvordan man bevæger sig rundt i aerial hængekøjen er nødvendig for at deltage i disse klasser. Forvent en træning, der tester både din core, din overkrop og dine koordinationsevner!

Vi tilbyder alle disse aerial yoga klasser i vores ugentlige skema, og de kan tilgås med et drop-in kort, klippekort eller medlemskab. Klik her for at udforske dine muligheder!

yumasté

Get started with 30 days of unlimited yoga!

Intro tilbud

30 dage

349,-

  • Inkluderer alle almindelige yoga klasser, retreat sessioner, aerial yoga den sæsonbestemte SUP yoga. EMS er ikke inkluderet.
  • Ubegrænset adgang i 30 dage!
  • 10% medlemsrabat i caféen!

Your pass is valid until 31/12-2024 from the purchase date and grants you access to an unlimited number of yoga classes during this period. No further binding applies. Claiming the offer, you confirm to have read the terms & conditions.

Don't forget to sign up for the yum newsletter