Hvorfor vælge en Vinyasa Yoga Teacher Training?

Står du ved skillevejen på din yogarejse og er usikker på, hvilken vej du skal tage for din grundlæggende yogalæreruddannelse? Hvis du overvejer, om Vinyasa er din type ‘yum’, eller om en anden stil måske passer bedre til dig, så er du kommet til det rette sted. Velkommen til Vinyasa Yoga Teacher Training verdenen hos yum – hvor vi skal til at dykke dybere ned i hvorfor en 200 timers Vinyasa uddannelse kunne være det dybtgående og transformerende valg for dig, der er seriøs omkring at løfte dit yoga-niveau!

IMG_6667
Af team yum

Hvad er Vinyasa Yoga?

Vinyasa, som kort oversat betyder “at placere på en særlig måde”, legemliggør en harmonisk blanding af bevægelse og åndedræt. Det skal betragtes som en smuk form for dans, hvor hvert eneste åndedrat flyder over i den næste bevægelse. Den dynamiske stil handler om at skabe en konstant flydende sekvens af stillinger, der er forbundet med åndedrættet. Det er en praksis, der omfavner forandring, fejrer fluiditet og opmuntrer til mindfulness.

Hvorfor vælge Vinyasa som din grundlæggende træning?

Med Vinyasa som din grundlæggende træning, vil du opnå en alsidig færdighedspakke der kan anvendes til forskellige yogastilarter og klassestrukturer. Det er som at have en nøgle, der åbner utallige døre til yogaens verden. Hvis du leder efter en praksis, der er lige så mangfoldig som livet selv, så er det her det rette valg. Det er grunden til, at vi har valgt at fokusere på Vinyasa som det perfekte udgangspunkt for vores elever – fordi du med denne kompetence i din værktøjskasse, nemt vil kunne anvende andre stilarter og dit personlige touch, efterhånden som du udvikler dig!

Hvordan skiller yum’s Vinyasa Yoga Teacher Training sig ud fra mængden?

Når du træder ind i yum, befinder du dig i en oase, der får de fleste til at føle, at de er på ferie! Med massere af planter har vi inviteret naturen indenfor, og studiets interiør er en fin blanding af balinesisk og skandinavisk stil. Udenfor flyder vandet med sin glitrende skønhed – og solstrålerne skinner altid op i yum’s retning. Placeringen er bestemt én af de ting, der adskiller vores uddannelse! Den tilføjer frisk luft og ro til praksis, og vi råder altid eleverne til at bruge omgivelserne til at gøre oplevelsen noget særligt; f.eks. ved at slukke deres telefon i pauserne og bare sidde ved vandet i stilhed. Ved siden af har du vores livlige café. Et sted, der handler om gode rytmer, god mad og gode mennesker!

Vores program er omhyggeligt designet til at give dig den viden, de færdigheder og den inspiration, du har brug for, for at blive en exceptionel Vinyasa yogalærer. Det handler ikke kun om de fysiske stillinger; vi fokuserer på hele spektret af yoga – fra filosofi og anatomi til undervisningsmetoder og selvopdagelse. Undervisningen er mere end et certifikat; det er dit pas til livsændrende muligheder. Uanset om du drømmer om at undervise, fordybe din personlige praksis eller udforske en ny vej, kan denne her uddannelse gøre det muligt. Vores tro på at omdanne introspektion til socialt gavn er drivkraften bag rejsen. Yoga handler ikke kun om hvad der sker på måtten; det handler om den transformative kraft, det har i den virkelige verden.

Derudover er vi den eneste 100% engelsktalende uddannelse i København, og vi har planlagt træningen til kun at finde sted i weekenderne, hvilket giver dig mulighed for at tage træningen samtidig med, at du kan tage dig af andre livsforpligtelser (som studier eller arbejde). Tiderne for træningsdagene er desuden planlagt, så du både har den første og den sidste del af dagen fri, hvilket giver dig tid til at genoplade og/eller deltage i aktiviteter med venner og familie.

Expert Underviser Team

Vi tror på at bag enhver exceptionel undervisning, står et exceptionelt underviser team. Derfor har vi samlet et hold af eksperter, der er mere end blot instruktører – de er mentorer, guider og støtter dig gennem hele din rejse. De betragter sig selv som livslange elever, og med en kombination af over 4000+ timers undervisningserfaring (Kostis Argouslidis), en Ph.D. (Marianne Agerskov) og både en bachelor i psykologi og en fuldt autentisk yogisk tilgang til livet (Agni Deep Rijal), er du sikret en oplevelse fyldt med visdom og viden! Deres kompetence er uovertruffen, og deres passion for alt hvad der har med yoga at gøre, er grænseløs.

Hos os er du i de bedste hænder, og du kan være sikker på at vi først sender dig ud af døren med dit certifikat, når du har opnået den nødvendige viden til at sprede den yogiske praksis og filosofi til andre. Du kan betragte vores ekspertteam som dit kvalitetsstempel. De vil guide dig med et mangfoldigt sæt færdigheder mod dine personlige mål. Desuden er undervisningen Yoga Alliance-certificeret, hvilket er et internationalt anerkendt institut, der sikrer standarderne for yogaundervisninger rundt om i verden. Alt i alt stræber vi efter at tilbyde den bedste undervisning i Danmark, og vi håber, du vil slutte dig til os på rejsen!

Let’s flow & glow together!

Vi guider dig til at omfavne dit autentiske jeg, styrke andre og lære at fejre livets særheder. At være en del af yum-fællesskabet er et levende og støttende space, hvor du kan udforske, forbinde og vokse. Vi fejrer mangfoldighed, opmuntrer personlig vækst og vigtigst af alt, ønsker at skabe en meningsfuld rejse. Så hvis du er klar til at begive dig ud på en transformerende rejse, der udstyrer dig med færdigheder, du kan læne dig tilbage i, så venter vores Vinyasa Yoga Teacher Training på dig. Det er et eventyr, der er åbent for alle – fra erfarne yogier til kommende yogalærere.

Vores mission er at gøre hverdagen lidt mere yum, og vores Vinyasa-undervisning stemmer overens med den vision. Er du klar til at gøre sommeren mere ekstraordinær? Lad os finde flow sammen i Vinyasa-verdenen. Bliv en del af yum-familien, og opdag de grænseløse muligheder som venter.

Læs mere og book din plads på vores Vinyasa Yoga Teacher Traing her eller kontakt vores studiomanager med eventuelle spørgsmål på yoga@yum.dk!

yumasté

Get started with 30 days of unlimited yoga!

Intro tilbud

30 dage

349,-

  • Inkluderer alle almindelige yoga klasser, retreat sessioner, aerial yoga den sæsonbestemte SUP yoga. EMS er ikke inkluderet.
  • Ubegrænset adgang i 30 dage!
  • 10% medlemsrabat i caféen!

Your pass is valid until 31/12-2024 from the purchase date and grants you access to an unlimited number of yoga classes during this period. No further binding applies. Claiming the offer, you confirm to have read the terms & conditions.

Don't forget to sign up for the yum newsletter