Preggos’ Fridays Yoga Kursus Oktober ‘24

Seks skræddersyede lektioner
1.449 kr.
Plus ubegrænset adgang til alle almindelige yogaklasser og 10% i vores café

Gravide kroppe bør ikke overbelastes. Derfor introducerer vi en skøn overgang fra arbejdsuge til weekend med vores Preggos’ Fridays Yoga Kursus, som inkluderer fem eksklusive yogaklasser, fredage fra 15:00-16:15, skræddersyet til kroppens og sindets behov under graviditeten! Deltagelse inkluderer også ubegrænset adgang til alle yum’s almindelige yogaklasser i kursusperioden plus 10% rabat på mad og drikkevarer i caféen, så du får den fulde oplevelse!*

Read more about the course

Formålet med yum’s Preggo Yoga kursus er at støtte en sund graviditet og give dig redskaber, som du kan bruge både under og efter graviditeten. Forskning tyder på, at bevægelse under graviditeten fremmer en generelt “bedre” graviditet, fødsel og postnatal restitution, samtidig med at det øger din generelle velvære og kropsbevidsthed i denne vigtige tid i dit liv. Så lad os få din yummy mave i bevægelse!

Vores Preggo Fridays yogakursus er designet til at forbinde dig med din indre og ydre styrke, med din baby og med et fællesskab af mødre. Sammen vil vi blødt indgå i denne store livsforandring med åbenhed og venlighed, lindre graviditetsgener og forberede os på fødslen og tiden derefter. Med kropsligt evidensbaseret læring, funktionel bevægelse, åndedrætsøvelser og at holde rum for hinanden vil du forlade klassen følelsesmæssigt næret, styrket og centreret til den kommende rejse.

Uanset hvor tidligt eller langt du er i din graviditet; så længe din krop har brug for omsorg og bevægelse, er dette kursus for dig. Vi ønsker, at du vender dig indad og handler i overensstemmelse med, hvad din krop har brug for, når du træder ind på måtten. Få kurset til at fungere for dig, snarere end at prøve at arbejde for det: hvis du nogle dage ikke føler dig i gear til det, er det okay, du kan deltage i klassen og ligge ned hele tiden, med lukkede øjne, og tage oplevelsen og viden ind. Du gør det, der føles rigtigt for dig og babyen i din mave!

Du kan behandle kurset som let fødselsforberedelse gennem arbejde med mental fokus, kropsafslapning og åndedrætsøvelser.

Information

  • Period: Fredage, 4. Oktober - 8. November See FAQ for timetable
  • Price: 1.449 kr.
  • Max students: 15 pladser
  • Language: Engelsk
  • Teacher(s): Lauriane Camus

Hvad får du

Ubegrænsede klasser

Giver dig ubegrænset adgang til alle yum's almindelige klasser under kurset.

Café rabat

Plus 10% på mad & drikke i vores café
yogapeople-20

Underviser

yogapeople-24

Lauriane Camus

Lauriane er vores præ- og postnatale underviser. Hun har mere end et årti erfaring med at undervise i offentlige klasser, private sessioner, fødselsforberedelsesworkshops og med at med-lede Natal Yoga Teacher Trainings. Hun er certificeret erfaren yogalærer (E-RYT 500), prænatal yogalærer (RPYT), yogaterapeut (C-IAYT) og Rebozo.

Hun har i årevis været dybt fascineret af alt, hvad der relaterer sig til kvinders reproduktive sundhed, graviditet, fødsel og postpartum, og hun skaber sine klasser på en sikker, meningsfuld og inkluderende måde.

Lauriane er mor til 3 smukke børn, og hendes egen rejse gennem graviditeter, fødsler og moderskab har ledt og inspireret hende til at blive en rumsætter, guide og underviser for gravide og nybagte mødre.

Hun begyndte sin egen yogapraksis i sine tidlige tyvere og har været en dedikeret udøver siden. For hende er de største fordele ved yoga forbindelsen til nuet og de jordforbindende, balancerende og regulerende effekter af praksisen. Dette er, hvad hun forsøger at formidle i sine klasser, hvor hun lægger stor vægt på at forbinde bevægelse og åndedræt, bemærke og udforske subtile og større fornemmelser samt at dyrke selvbevidsthed og åbenhed.

I både præ- og postnatale yogaklasser fokuserer Lauriane på at forbinde åndedræt og bevægelse, stole på og følge din intuition og kroppens visdom, opbygge modstandsdygtighed som forberedelse til fødsel og moderskab samt at berolige nervesystemet med op- og nedregulering. Hun ønsker, at hendes gravide og postpartum-elever skal føle sig holdt, næret, jordet, styrket, afslappet, elsket og velkomne.

View full profile
Expand

FAQ

yum-logo-green
preggo_1-06

Don't forget to sign up for the yum newsletter

yum-logo-salmon
yogapeople-12