Yoga hold

I gammel filosofi var alle fire elementer (jord, luft, vand og ild) eftertragtede af mennesker for at leve et balanceret liv. Hos yum handler alt om balance og at pleje din krop og sjæl holistisk, ved at supplere din krop med lækker bevægelse og mad uden at være hårde ved os selv. Vi går op i kærlighed, venlighed og medfølelse overfor planeten, hinanden og os selv. Derfor strukturerer vi vores yogaklasser omkring disse fire elementer – for at vække balancen indeni os alle.

Udover de fire elementer tilbyder vi meditation, yoga for begyndere, aerial yoga og SUP board yoga (mellem Maj og September, når det er lidt varmere).

Scroll ned for at læse den detaljerede beskrivelse af hver klasse!

yum-yoga-our-yum-yoga-classes

yum on earth

grounding (60-75 min.)

  • Tilgængelig gennem alle yoga medlemskaber og klippekort.
  • Egnet til alle niveauer.

Inspireret af yin, restorativ yoga og meditation, så er denne type klasse langsom og omfavner en blanding af blide bevægelser. Nogle gange er det nok bare at tage det roligt. Kom væk fra hverdagens stress og giv dig selv en pause gennem denne jordnære praksis. Træd ind i shalaen, og lad den blive dit fredfyldte fristed fyldt med kærlighed og taknemmelighed for sind og krop. I denne klasse sænker vi tempoet, grounder os selv, trækker vejret og giver slip. Deltag i “yum on earth”, hvis du søger en mindful genstart eller vil give dine muskler en pause fra andre krævende aktiviteter.

Read more

yum in the sky

slow-flow (60-75 min.)

  • Tilgængelig gennem alle yoga medlemskaber og klippekort.
  • Egnet for let-øvede og mere erfarne yogier.

Med bevægelser inspireret af hatha og vinyasa, vil denne klasse få din krop til at groove og flyde. yum’s sky-klasser omfavner yogaens kraft på en legende og holistisk måde og opfordrer dig til at bruge din krop til at frigøre sindet. Forvent at komme til at svede, gennem et forholdsvist langsomt flow, hvor din krop bevæger sig gennem sekvenserne, mens du aktiverer din vejrtrækning for en mindful oplevelse. Deltag i “yum in the sky”, hvis du har lyst til en sjov og flydende flow-klasse.

4

Read more

yum at sea

se(a)quence (60-75 min.)

  • Tilgængelig gennem alle yoga medlemskaber og klippekort.
  • Egnet for alle niveauer.

Vand er uden tvivl det definerende element hos yum. Ved at kanalisere kraften og energien fra vores omgivelser har vi designet en fast se(a)quence, der hjælper dig med at finde fodfæste og skabe et solidt fundament for din praksis. Ved at gøre se(a)quencen den samme hver gang, ønsker vi at du skal finde selvtillid på måtten og omfavne de velkendte bevægelser for at komme til at føle dig stærk i din yogapraksis. Selvom karakteren i denne klasse måske ikke ligger så tæt på den traditionelle forståelse af vandelementet som andre, er vi simpelthen for inspirerede af alt det vand, der omgiver os, til ikke at inkludere det. Så… se(a)quence it is.
Med ekstra vægt på justeringer, er praksissen designet til at opbygge styrke og fleksibilitet.

Read more

yum on fire

powerful (60-75 min.)

  • Tilgængelig gennem alle yoga medlemskaber og klippekort.
  • Egnet for øvede til erfarne yogier som er klar på en udfordring.

Skru op for varmen og mærk styrken – let’s get it on! Forbered dig på at blive godt varm og svedig, mens vi udfordrer dig gennem den dynamiske praksis og udnytter ilden indeni for at skubbe dine grænser. Denne klasse er perfekt for dem, der ønsker at tage deres yogapraksis til næste niveau og prøve kræfter med mere fysisk udfordrende stillinger, som hoved- og håndstand.
Inspireret af vinyasa, hatha, ashtanga og jivamukti yoga, vil denne klasse helt sikkert tænde din indre ild.

Read more

yum basic elements

basic elements (60 min.)

  • Tilgængelig gennem alle yoga medlemskaber og klippekort.
  • Egnet til totalt nybegyndere og til de mere øvede, som ønsker at forbedre deres justeringer.

Hundestræk? Kriger tre? Chaturanga dandasana? Hvad er det egentligt?! I yum’s basic elements-klasse gennemgår vi de grundlæggende stillinger (asanas) og basale justeringer. Du kan betragte det som en god introduktion til, hvad yoga handler om, og vi sørger for at få dig i bevægelse på en måde, der giver dig et sundt fundament for dine videre yogiske fremskridt. Skab sikkerhed, stabilitet og bliv velinformeret om yogaens kunst, og blomstr op til den yogi, du ønsker at være. Husk, som vores yndlingscitat siger, “det handler ikke om at nå dine tæer, men om hvad du lærer på vej ned.”

Read more

yum retreat

everyday oasis (30-90 min.)

  • Tilgængeligt gennem alle medlemskaber og klippekort.
  • Egnet for alle niveauer.

I en verden, der aldrig ser ud til at sætte farten ned, kan det føles som at finde en skjul skat, når man opdager små lommer af fred. Uanset om du har brug for at lette stress eller blot længes efter noget dybt nærende alenetid, så kom og vær med, og lad os finde den skat sammen! Gennem en kombination af mindfulness-praksisser, blide bevægelser og specialiserede teknikker, der sigter mod at fremme regulering af nervesystemet, såsom dybe vejrtrækningsøvelser, grounding-teknikker, meditation, yoga nidra og lydhealing, bestræber vi os på at guide dig mod en tilstand af dyb balance og harmoni. Betragt det som et ugentligt mini-retreat midt i din hverdag – en ægte, moderne skat.

Read more

yum aerial yoga

flyin' high (60 min.)

  • Tilgængeligt gennem unlimited medlemskaber, klippekort og drop-in.
  • Forskellige klasser til forskellige niveauer.

Klar til at tage din yogapraksis til nye højder? Deltag i yum’s spektakulære aerial yoga-klasser, der vil løfte din ånd og strække dine grænser. Flyd gennem stillinger ophængt i silkebløde hængekøjer, og find både styrke, fleksibilitet og ro. Du opdager måske endda, at du vil grine lidt… Begyndere kan starte med vores aerial basics-klasse eller de nærende all-levels aerial retreat-klasser, der giver dig tid til at tage det roligt, gå i dybden og genoprette balancen. Føler du dig modig? Prøv vores aerial advanced-klasser og trods tyngdekraften med et smil. Du kan læse mere om aerial yoga her. Kom og flyv med os!

Yderligere information

  • ❗ Undlad at bære smykker eller tøj med lynlåse til aerial yoga-klasser, da det kan beskadige hængekøjerne.
Read more

yum SUP yoga

på vandet (90 min)

  • Tilgængeligt gennem unlimited medlemskaber, klippekort og drop-in.
  • Egnet til alle niveauer.

Dyk ned i magien ved SUP yoga! I dette 90-minutters eventyr får du chancen for at balancere på et SUP-bræt, mens du mestrer din yogaflow. Det er så meget sjov! Fra start forbindes du med vores fantastiske instruktører og andre yogier, mens I sammen gør jeres SUP bords og platform klar. To segmenter á 30 minutter er dedikeret til instruktioner, håndtering af udstyr og lidt SUP-padling. Imellem dem vil du nyde cirka 30 minutters gruppetræning på vandet. Ingen bekymringer om at tage en uheldig dukkert – vores boards er super stabile, så du er mere tilbøjelig til at forblive tør! Hvis Moder Natur beslutter sig for at bringe regn eller kraftige vindstød, bliver vi nødt til at aflyse af sikkerhedsmæssige årsager, men vi tilføjer sandsynligvis ekstra klasser, når vejret klarer op. Kom og vær med til en unik og legende oplevelse, der forener krop, sind og det skønne udeliv! Godt at vide: – SUP yoga er åbent sæsonmæssigt (Maj til September). – Brug almindeligt yogatøj eller en badedragt. – Medbring vand, et håndklæde, og glem ikke at tage solcreme på! – Klasser aflyses, hvis vand-, vind- og regnforhold gør det usikkert. – Venligst håndter udstyret med kærlighed og omsorg. Se yum’s Guide til Håndtering af SUP Yoga-udstyr.

Read more

Get started with 30 days of unlimited yoga!

Intro tilbud

30 dage

349,-

  • Inkluderer alle almindelige yoga klasser, retreat sessioner, aerial yoga den sæsonbestemte SUP yoga. EMS er ikke inkluderet.
  • Ubegrænset adgang i 30 dage!
  • 10% medlemsrabat i caféen!

Your pass is valid until 31/12-2024 from the purchase date and grants you access to an unlimited number of yoga classes during this period. No further binding applies. Claiming the offer, you confirm to have read the terms & conditions.

Don't forget to sign up for the yum newsletter