Josephine Breker

Har du mødt Josy endnu? Hvis ikke, så går du glip af noget! Josy er en sand perle med en passion for mennesker og de menneskelige sinds mysterier. Hendes rejse har ført hende til en kandidatgrad i Kognition og Kommunikation, hvilket har beriget hendes liv som dedikeret yogastuderende og inspirerende underviser.
Josy’s kærlighedsaffære med yoga begyndte som en søgen efter lindring af rygsmerter, men det udviklede sig hurtigt til en dyb udforskning af krop, sind og sjæl. Efter mange års fordybelse i forskellige yogapraksisser og filosofier opfyldte hun sin drøm med en 200-timers yogalæreruddannelse i de rolige landskaber i Goa, Indien.
Påvirket af den yndefulde Hatha, dynamiske Vinyasa og kunsten at praktisere Pranayama, er Josy’s klasser en harmonisk blanding af kreativ bevægelse og mindful vejrtrækning. Hun inviterer dig til at finde et fristed i dig selv og fejre din indre verden med kærlighed og taknemmelighed.

IMG_4200

Get started with 30 days of unlimited yoga!

Intro tilbud

30 dage

349,-

  • Inkluderer alle almindelige yoga klasser, retreat sessioner, aerial yoga den sæsonbestemte SUP yoga. EMS er ikke inkluderet.
  • Ubegrænset adgang i 30 dage!
  • 10% medlemsrabat i caféen!

Your pass is valid until 31/12-2024 from the purchase date and grants you access to an unlimited number of yoga classes during this period. No further binding applies. Claiming the offer, you confirm to have read the terms & conditions.

Don't forget to sign up for the yum newsletter